Medel začetek v A ligi

Začetek A lige – zahod za starejše dečke ni potekal po pričakovanjih ekipe Črnuče ACH 1. Z dvema porazoma in igro proti ekipi Krke in Žužemberka tokrat ne moremo biti zadovoljni, saj so naši fantje igrali v krču in brez pravih idej.

Proti Krki v prvem setu le do sedmih točk

Nedeljski turnir na OŠ Danile Kumar se je začel že ob 9. uri, to pa ne sme in ne more biti razlog za res slabo predstavo naših fantov, ki jih je Krka preplavila že v prvem setu. V šali bi lahko rekli, da so naši fantje padli v nezavest, saj na igrišču niso pokazali praktično ničesar, kar bi zadovoljilo domače gledalce in v prvem setu osvojili le 7 točk. Tudi v drugem setu ni bilo nič bolje in čeprav je Krka zaigrala z rezervno postavo, so Črnučani le stežka prihajali do točk. V drugem setu so jih sicer osvojili 19, kar pa je lahko le slaba tolažba, saj so prepoceni prodali svojo kožo proti objektivno boljši ekipi.

V drugi tekmi zapravili zmago

Z nekaj menjavami sistema igre in z liberom Bahovcem je tekma proti Žužemberku le stekla in v prvem setu so si Črnučani priigrali lepo prednost z 18:13. Žužemberk se ni predal, vztrajal z močnimi servisi in prisilil domačine v napeto končnico, ki so jo zaradi lastnih napak na servisu Črnučani izgubili na razliko.

Zgodba se je v drugem setu ponovila, v naši ekipi pa ni bilo dovolj zbranosti in junaka, ki bi lahko odločil tekmo v našo korist. Tokrat ne moremo pohvaliti naših fantov, ki so se sicer trudili, a ne gre spregledati pomanjkanje poguma in lastnih napak, ki se ne bi smele prikrasti na takšnih tekmah. Res je, da je nivo igre višji kot je bil v kvalifikacijah in predtekmovanju, toda to ne sme biti izgovor za dejanja na igrišču. Skupaj z igralci in trenerji bo potrebno izdelati podrobno analizo dogajanja in poskrbeti, da bodo naslednje tekme odigrane bolje in s srcem. Zagotovo pa bo pri igralcih potrebno zagotoviti boljšo in redno prisotnost na treningih.

Za ekipo Črnuče ACH 1 so tokrat nastopili: Nejc Jerič, Enej Rutar, Urh Resman, Maks Stele, Luka Mali, Tjaž Šepec, Nejc Perger, Leon Murkovič in Leon Bahovec. V pomoč pa sta jim tokrat bila tudi Mik Podgorski in Rok Babnik, ki sta tekmo spremljala s klopi.

You may also like...