Prva zmaga starejših dečkov B

V nedeljo, 25.1.2015, je ekipa ACH Zmajčki II začela drugi del državnega prvenstva za starejše dečke v B ligi. Naša nasprotnika sta bili ekipi domačega Astec Triglava.
Prva tekma proti slabši ekipi Triglava se je začela bolj zaspano in po prvem setu in neizkoriščenih priložnosti ni kazalo najbolje. V drugem setu so se fantje končno prebudili in začeli so igrati energično, kot prava ekipa.

Izkoristili so vse napake nasprotnika in osvojili svoj prvi set. Ko so začutili zmagovalno vzdušje so postali nerešljiva uganka za nasprotnike in v tretjem, odločilnem setu jim niso nikoli dali niti možnosti, da bi ogrozili našo zmago.

V drugi tekmi se je ekipa, ki je za las zgrešila A ligo pokazala za premočnega nasprotnika. Predvsem smo bili nemočni pri sprejemu servisa. Kljub večjemu številu menjav nismo našli postave, ki bi se lahko enakovredno kosala z nasprotnikom.

Kljub težki drugi tekmi so bili fantje (Rok Babnik, Maks Bitenc, Tim Brazda, Jaka Hribar, Anže Ivanc, Mik Podgorski, Bor Rojc, Jaka Sešek, Anže Šobar, Luka Tepič in Jure Udovč) na koncu veseli, saj so po porazih v težki kvalifikacijski skupini prvič zmagali tekmo.

Pokazali so, da se pridno treniranje izplača in ta zmaga gotovo ne bo zadnja. Čestitamo!

You may also like...