Oddolžitev za poraz v prvem delu sezone

V soboto, 14.2.2015, je bila na Gimnaziji Bežigrad pred Črnučani na sporedu tekma proti članski ekipi MOK Kočevja, ki jim je v prvem delu prizadejal enega od najtežjih porazov. Tokrat je zmagal domačin s 3:1.

Kočevci so v prvem, jesenskem delu tekmovanja slavili zmago pred domačimi gledalci, pa ne zato, ker so bili toliko boljši, ampak zato, ker so imeli Črnučani v Kočevju res slab dan.

Tega so se pred novo tekmo zavedali vsi, tako trener kot igralci in jasno je bilo, da bodo Črnučani na domačem terenu štartali na vse tri točke.

Dodatna olajševalna okoliščina za domačine je bila tudi odločitev trenerja/kapetana gostujoče ekipe, Aleša Drobniča, da bo v ogenj poslal mladega organizatorja igre, kadeta Luko Dukiča, ki med tednom trenira tudi z mlajšimi Črnučani. To se je dodatno poznalo na igri gostov, domačini pa so s pridom izkoriščali ponujeno.
Prva dva niza so zato dobili z veliko razliko, kar jih je nekoliko uspavalo v tretjem nizu. Padec koncentracije se je poznal predvsem na slabšem izvajanju začetnih udarcev in sprejemu. Črnučani do konca niza niso uspeli ujeti gostov, kar se je odrazilo z zmago Kočevcev v tretjem nizu. V četrtem nizu pa so domačini vendarle spet nekoliko dvignili svoj nivo igre in v četrtem nizu vodili od začetka do konca, kar jim je prineslo zmago na tekmi in nove tri točke.

You may also like...