Spomin na poletne uspehe

V petek, 13.2.2015 je občina Piran v Avditoriju Portorož organizirala gala prireditev Naj športnik občine Piran v letu 2014, kjer so podelili priznanja najboljšim športnikom občine Piran za preteklo leto. Med drugimi sta bili na to prireditev povabljena tudi Aleks Tepić in Žiga Kumer, ki sta prejela lepa priznanje za svoje rezultate v odbojki na mivki v letu 2014, saj dogovorno med kluboma ŠD FITT Črnuče in Portorož, med poletnimi meseci, v odbojki na mivki zastopata barve BV Portorož.
Poletje 2014 je bilo za naša fanta res izjemno, saj sta Aleks in Žiga osvojila naslov državnega prvaka v odbojki na mivki v kategoriji U-17, ter v avgustu 2014 uspešno zastopala barve Slovenije tudi na Evropskem prvenstvu U-18 na Norveškem, kjer sta v konkurenci malce starejših fantov zasedla 24. mesto.

S tem rezultatom sta si naša igralca priigrala tudi vstopnico za letošnje Evropsko prvenstvo U-18, katerega bo CEV organizirala avgusta 2015 v Latviji.

Za te dosežke sta Aleks in Žiga prejela priznanja, katera jim je izročila podžupanja občine Piran, hkrati pa je bil izdan tudi bilten, v katerem sta se oba predstavila v sliki in besedi.

Čestitke obema fantoma tudi z našega kluba in pa čestitke hkrati tudi njihovima “poletnima” trenerjema Sergeju in Roku.

Ne smemo pa pozabiti tudi na druge uvrstitve naših igralcev na državnih prvenstvih 2014 v odbojki na mivki. Naj navedemo samo nekaj najboljših rezultatov:

  • Aleks Tepić in Žiga Kumer – državna prvaka U-17
  • Aleks in Žiga – 5. mesto U-19
  • Gregor Mihelčič in Jure Mavsar – 5. mesto U-17
  • Aleks in Žiga – 7. mesto U-21
  • Gašper Plahutnik, Gregor in Jure – 9. mesto U-19

You may also like...