Iz Beograda z bronom

Skozi celoten turnir je bilo opaziti izjemno vzdušje v ekipi, prijateljstvo in pripravljenost za dosego zastavljenega cilja. Razpored na turnirju je bil zelo naporen. Imeli smo tudi nekaj težav z organizacijo naših prevozov s strani organizatorja, tako da smo se prvi dan nepričakovano “sončili” na parkirišču, drugi dan pa so organizatorji že vnaprej predvideli naš poraz proti Gornjem Milanovcu in nas tako želeli poslati na tekmo, ki je odločala za 5.- 8.mesto. Morda so tudi takšne malenkosti motivirale naše fante, kateri so prejeli številne pohvale, in tudi povabilo na turnir OK Vojvodine, katera je pred 14 dnevi v članski konkurenci osvojila naslov evropskih prvakov v pokalu Challenge (CEV). Član zmagovalne ekipe je bil tudi najboljši igralec turnirja v Beogradu David Mehić. Na vseh tekmah turnirja so naši fantje prikazali pravi pristop, veliko želje in pa borbo na igrišču, tako da so edini poraz na turnirju doživeli le v polfinalu, kjer so jih premagali kasnejši zmagovalci turnirja igralci OK Vojvodina. Za vse navedeno in za odlično predstavljanje našega kluba Črnuče ACH na in izven igrišča si vsi naši črnuški »mladci« zaslužijo iskrene čestitke ter pohvale. Bravo fantje!!!

Zmaga in 3. mesto na turnirju

Tekma za 3.mesto, zagotovo od vseh na turnirju najpomembnejša, saj je odločala o tem, ali se bomo domov vrnili s tako želeno medaljo. Fantje so tekmo začeli malce zaspano in brez energije, kar je povsem upravičeno, saj so zadnji dan vstali že ob 6:45. Nasprotniki pa so nezbranost Črnučanov izkoristili v svoj prid in celoten prvi set diktirali svoj tempo igre, ter ga gladko dobili z rezultatom 25:17. Že ob koncu prvega seta pa je bilo opaziti željo Črnučanov po zmagi, kapetan je soigralce neprestano bodril in to je bil ključ do uspeha tako v drugem in tretjem set. Črnučani so bili na oko boljši nasprotnik, vendar so si nasprotniki izborili razburljivo končnico, ki se je odločala na razliko dveh točk. V tretjem setu je Din Šlejkovec Hodžić z dvema odličnima obrambama presenetil ekipo, hkrati pa jo še dodatno motiviral vse skupaj da pustimo zadnje atome moči na igrišču. Zmaga 15:13 je bila zato več kot upravičena.

Člani ekipe mladincev Črnuče ACH na turnirju v Beogradu so bili:
Gregor Mihelčič, Aljaž Gornik, Jure Mavsar, Žiga Kumer, Gašper Plahutnik, Din Hodžić Šlejkovec, Aleksander Tepić, Blaž Vilar, Jure Podlesnik, Jaka Pungerčar in Urban Toman

Polfinale z OK Vojvodino iz Novega Sada

Polfinala je konec in naša mladinska ekipa Črnuče ACH je morala priznati premoč mladincev Novega Sada. Poraz z 2:0 v polfinalu pomeni, da se bodo fantje jutri v nedeljo ob 8.30 pomerili za 3. mesto na turnirju “Pokal mesta Beograd” proti ekipi iz Ljiga.

Sobota 2.5.2015

V Beogradu danes še ena zmaga naših mladincev. Po hudi borbi so fantje z 2:1 premagali Gornji Milanovac in se uvrstili v polfinale, kjer se bodo srečali z regijsko reprezentanco Novega Sada.

Petek 1.5.2015

Po izjemni predstavi naših kadetov v Italiji je tudi naša mladinska ekipa podobno pričela mednarodni turnir za pokal mesta Beograd. V prvi tekmi so danes dopoldne po veliki borbi z 2:1 (21:25, 25:21, 15:8) premegali srbsko ekipo iz Velike Gradiške nato pa popoldan premagali še domačo ekipo Begrada z rezultatom 2:0 (26:24, 25:19). Jutri se bodo naši fante za uvrstitev v polfinale pomerili z ekipo Gornji Milanovac. Neposredni prenos tekme si lahko v živo pogledate jutri (sobota) ob 11.15 na linku
http://www.sportuzivo.tv/v2/stream/index.php?channel=sportuzivo9

You may also like...