Z zmago so se poslovili od domačih navijačev

Zmajčki male odbojke so danes v Črnučah odigrali 5. turnir tekmovanja v A ligi. Od domačih navijačev so se poslovili na najboljši možen način. V zadnji tekmi lige so z 2:0 premagali vrstnike iz Kanala ob Soči. Pred tem pa so morali priznati premoč z rezultatom 1:2 odbojkarjem iz Žužemberka.

Tako so fantje sklenili uradni del sezone in tekmovanje končali na 9.-12. mestu. Kljub temu, pa še niso rekli zadnje besede, saj jih 8. maja čaka še velik mednarodni turnir, v Šempetru v Savinjski dolini, katerega se bomo udeležili kar s štirimi ekipami!

Sicer pa je zmajčkov male odbojke v tej sezoni preko 40. Če pa dodamo še zmajčke mini odbojke, potem lahko govorimo o številki, ki presega 60. Res nas je veliko:) Vsak dan vedno bolj napredujemo! To nam daje moč! In vsak dan smo močnejši! In vsaj nekatere od njih boste nekoč lahko spremljali na najvišjih nivojih tekmovanja. Sklepni komentar o mali odbojki pa objavimo ob koncu vseh tekmovanj.

Danes so se borili na igrišču: Aleksej Pečnik, David Lalević, Gašper Ribič, Oskar Kozamernik, Maj Januš Bošnjak, David Krnec, Alek Černoš, Nal Škerl, Julijan Pečnik, Tine Pavlovič, Lan Bole. Zaslužni za uspeh ekipe so tudi tisti, ki jih danes ni bilo z nami: Nejc Podlesnik, Sebastjan Tekavc, Jaša Vodopivec in Nik Koprivc. Za vso to mlado močjo in silno energijo pa stojimo: Andrej Jerič, Aleš Centa, Jožef Verdinek in Tihomir Polgar.

You may also like...