Kadeti odlični drugi v državi

V drugi tekmi finalnega turnirja v Hočah so naši kadeti po ogorčenem boju premagali Mislinjo. Tako se bodo v tekmi za naslov državnega prvaka pomerili s Hočami, ki so pred tem prav tako tesno, z 2:1 ugnali ekipo SIP Šempeter.

Držimo pesti za naše fante!!!

DEJMO ČRNUČE!!!

Na zadnji tekmi finalnega turnirja so naši kadeti morali priznati premoč domači ekipi iz Hoč. Finalna tekma državnega prvenstva si je vsekakor zaslužila svoj naziv. Bolje so pričeli naši fantje, ki so v tesni končnici dobili prvi niz. Dobro jim je kazalo tudi v drugem nizu, vendar pa se je pri vodstvu 16:13 vse zalomilo.
Po nekaj slabih sprejemih začetnih udarcev so naredili še številne osnovne napake v obrambi polja. Tu so domačini blesteli in morda je bil ravno ta element jeziček na tehtnici v 2. in 3. nizu, ki se je prevesil na stran domačinov.

Z nekaj menjavami v četrtem nizu je trenerju Črnučanov uspelo obrniti potek srečanja. Domače odbojkarje so popolnoma razorožili in visoko dobili 4. niz. Obetal se je razburljiv odločilni niz. Žal pa je v tem obdobju sprejem in začetni udarec, ki je šepal že v prejšnjih nizih, povsem popustil. Fantje so se sicer srčno borili, vendar so domačini vztrajno večali prednost in na koncu na krilih številnih gledalcev zasluženo slavili.

Po vsem, kar smo videli na finalnem turnirju, pa na koncu vsekakor ne smemo biti nezadovoljni. Vse ekipe so bile zelo izenačene. Drugo mesto je brez dvoma odličen rezultat in našim fantom lahko za prikazano na igrišču le iskreno čestitamo!!!

Hvala tudi številnim navijačem, ki ste prišli bodrit naše fante!

You may also like...