Mladinci uspešni v polfinalu

Pravkar se naši mladinci vračajo iz Frama, kjer so odigrali polfinalni turnir državnega prvenstva. V drugi tekmi turnirja so z rezultatom 2:0 premagali Maribor. V tretji tekmi pa so se pomerili z domačini, ki so v prvi tekmi premagali Triglav Kranj. Igralci iz Frama so bili boljši nasprotnik, naši fantje pa neprepričljivi. Domačini so zasluženo slavili z 2:0. Tako smo morali počakati na repasaž. Tja se je uvrstil še Triglav iz Kranja, ki je v četrti tekmi turnirja premagal Maribor.

Peta tekma turnirja je odločala o drugemu potniku v finale. Naši fantje so prvi niz odigrali dobro in nasprotnika zanesljivo premagali. Nato so nerazumljivo povsem popustili in drugi niz visoko izgubili. V tretjem nizu so se le nekoliko zbrali in izvlekli pozitiven rezultat. Z zmago so se uvrstili med 4 najboljše mladinske ekipe v državi, za kar jim lahko le iskreno čestitamo!

Čeprav z igro niso navdušili, je morda prav to lahko razlog za optimizem. Z neprepričljivo igro so se uvrstili v finale! Torej je kvaliteta na naši strani. Če bodo v finalu zaigrali bolje, je še vse mogoče.

Gokop Fram : Triglav Kranj 2:0 (25:20, 25:12)
Črnuče ACH I : Maribor 2:0 (25:13, 25:16)
Gokop Fram : Črnuče ACH I 2:0 (25:16, 25:17) Gokop Fram v finale kot 1.
Triglav Kranj : Maribor 2:0 (25:15, 25:15)
Črnuče ACH I : Triglav Kranj 2:1 (25:17, 11:25, 15:10) Črnuče ACH I v finale kot 2.

Na koncu velja omeniti, da je bil za najboljšega blokerja na turnirju proglašen Aleksander Tepić, za najboljšega sprejemalca pa Gašper Plahutnik.

Za finalni turnir bomo tudi sami kandidirali, tako da bomo morda lahko za mladince navijali tudi v Ljubljani.

You may also like...