Začetek prvenstva v 2.DOL

Nekoliko drugače kot do sedaj. V prvem krogu 2. DOL smo na domačem igrišču lahko videli dve domači ekipi. Zelo nenavadno je bilo gledati dve ekipi, ki sta na uradni tekmi igrali v istih dresih. Igralci ekipe Črnuče ACH II so bili seveda bolj motivirani za igro in rezultat tega je bila dokaj izenačena predstava. No, na koncu se je zmage s 3:0 po pričakovanju veselila naša prva ekipa. Tako smo odprli državno prvenstvo v članskih kategorijah brez upanja, da lahko dosežemo dve zmagi, po drugi strani pa smo bili mirni, saj smo vedeli, da bo vsaj ena naša ekipa zmagala.

Ob tem naj še povemo, da sta se obe naši članski ekipi, ki igrata v drugi ligi, uvrstili tudi med 16 najboljših ekip v pokalnem tekmovanju. Tako bomo v dvorani GIB lahko že v sredo spremljali spopad naše prve ekipe s prvoligašem iz Maribora. Naša druga ekipa pa bo gostovala v Novem mestu, kjer bo njihov nasprotnik Krka, ki prav tako nastopa v prvi državni ligi. No, pa se pustimo presenetiti!

Za konec pa naj še dodamo, da so svoj krstni nastop v 3. DOL danes doživeli naši novopečeni člani Črnuče ACH III, ki so gostovali v Mislinji. Domačini, ki so eni od favoritov tretje lige so bili od naših golobradih fantov enostavno boljši. Naj povzamemo še besede enega od naših igralcev: Nasprotniki so imeli brade!:)

Verjamemo pa, da se bodo naši mladci tudi bradatim možem naslednjič bolje zoperstavili.

You may also like...