Kadeti odlično opravili delo

Na drugem kvalifikacijskem turnirju, ki se je odvijal na OŠ Danile Kumar so se med seboj pomerili igralci prve in druge ekipe Črnuče ACH. Favorizirana prva ekipa je imela vajeti v rokah skozi celotno tekmo, vendar so tudi njihovi klubski kolegi pokazali korektno in borbeno igro. Z začetnimi udarci so jim povzročili kar nekaj preglavic. Dvoma o zmagovalcu vseeno ni bilo, priložnost za igro pa so dobili vsi igralci obeh ekip.
V drugi tekmi je naša druga ekipa v prvem nizu pokazala še nekoliko boljši obraz. Vendar so bili odbojkarji iz Kostanjevice vseeno boljši. To so potrdili tudi v drugem nizu, kjer jim žal naši fantje niso ponudili dostojnega odpora. V tretji tekmi turnirja je sta se med seboj pomerili ekipi Kostanjevice in naš mestni tekmec Ljubljana Volley. Slednji so v prvem nizu prikazali odlično predstavo in zanesljivo strli odpor Dolenjcev. Le ti so se potem pobrali in dokazali, da ne bodo lahek plen prav nikomur. Dobili so drugi niz, v tretjem pa so bili že na pragu zmage. Vendar se borbeni Ljubljančani niso predali in v napeti končnici so se zasluženo veselili končne zmage.

V ljubljanskem derbiju med ekipama Črnuče ACH I in Ljubljana Volley je bilo ponovno pričakovati napeto predstavo. Vendar ni bilo tako. Črnučani so se zasluženo veselili zmage. Prikazali so odlično igro in bili boljši v vseh elementih. Nasprotniki, ki so se srčno borili do zadnje točke, se nekako skozi celo tekmo niso mogli sestaviti in prikazati prave igre. Tako so se zanesljive zmage zasluženo veselili naši fantje.
Bravo fantje!!!

You may also like...