Starejšim dečkom žal ni uspelo

V drugi (najpomembnejši) tekmi kvalifikacijskega turnirja so se danes nekoliko oslabljeni Črnučani pomerili z maloštevilnimi nasprotniki iz Kostanjevice na Krki. Slednji so se pokazali v zelo dobri luči. Čeprav so v obeh nizih naši fantje zelo dobro začeli so v odločilnih trenutkih, prav tako, kot na prejšnjem turnirju, vedno popustili. Žal so se tudi tokrat fantje ponovno ustrašili neuspeha, namesto da bi razmišljali o zmagi. Čeprav bi bilo lahko povsem drugače je na koncu z 0:2 slavila ekipa iz Kostanjevice.

S porazom so si najverjetneje naši fantje že zaprli vrata k želenemu cilju. To je uvrstitev v A ligo, med 12 najboljših ekip v Sloveniji, kamor fantje tudi spadajo. Je pa res, da morajo to uresničiti na igrišču. Vse še ni izgubljeno in dokler obstaja pot je na obzorju tudi upanje.Tako kot danes, tudi na naslednjem turnirju ne bomo vrgli puške v koruzo!

Na koncu velja omeniti še zelo dobro predstavo naše druge ekipe na zadnji tekmi turnirja, ko so v prvem nizu povzročili obilo težav gostujoči ekipi. Še večjo pohvalo pa lahko izrečemo za njihovo navijanje v drugi tekmi, ko so se njihovi kolegi iz prve ekipe s Kostanjevico borili za zmago!

2. krog – nedelja, 20.11.2016 – OŠ Sostro, Ljubljana – 10:00

Črnuče ACH II : Črnuče ACH I 0:2 (14:25, 6:25)
Črnuče ACH I : Kostanjevica na Krki 0:2 (19:25,23:25)
Kostanjevica na Krki : Črnuče ACH II 2:0 (25:18, 25:7)

You may also like...