Dan odbojkarske šole ACH Zmajček 2016

Danes smo bili priča že tradicionalni prireditvi odbojkarske šole ACH Zmajček, katere so je udeležilo več kot 60 zmajčkov mini in male odbojke in še nekaj starejših dečkov. Posebni gostje na prireditvi so bili tako kot vsako leto odbojkarji ekipe ACH Volley Ljubljana.

Mladi zmajčki so tako lahko spoznali svoje vzornike, nekateri, ki se že od prej poznajo, pa so že skoraj prijateljsko pokramljali z njimi. Zmajčki in zmajčice so s prav vsemi ACH-jevci odigrali kakšen niz, pri tem pa so oboji zelo uživali. Vrhunec dneva je bila tekma med prvo ekipo zmajčkov male odbojke in ekipo ACH Volley Ljubljana. V sproščeni predstavi so se zmage veselili naši mlajši odbojkarji. Po besedah njihovih starejših kolegov so jim menda (čeprav mi tega ne verjamemo) zmago namenoma pustili, saj so hranili moči za današnjo večerno tekmo proti odbojkarjem iz Kamnika

Po glasbenem nastopu in slikanju smo si na koncu vsi skupaj privoščili še dve pizzi velikanki. Zmajčki so šli potem zadovoljni domov. Zdaj bomo vsi skupaj stiskali pesti za nove zmage naših starejših kolegov!

You may also like...