Iz Žužemberka odnesli točko

Ker bo naša mladinska ekipa jutri nastopila na finalu mladinskega državnega prvenstva nobena naša članska ekipa danes ne bo odigrala tekme zadnjega, 11. kroga, prvega dela prvenstva v drugi ligi.

Včeraj je naša druga članska ekipa v Žužemberku odigrala tekmo proti neposrednemu tekmecu za obstanek v ligi. Žal so tekmo z 2:3 tesno izgubili, čeprav so bili zelo blizu uspeha. Vseeno smo za minimalni poraz iztržili točko, tako da z 10 zbranimi točkami na koncu prvega dela zasedamo 11. mesto. Glede na to, da gre našim mladeničem iz tekmo v tekmo bolje, smo lahko optimistični za nadaljevanje sezone, kjer bo za želeno 10. mesto potrebno zbrati še kako točko več. Ekipe v ligi so zelo izenačene, saj ima osmouvrščena ekipa le tri točke (ena zmaga) več, kot naši fantje. Če smo malce hudomušni lahko zapišemo, da se poleg prvih treh ekip v ligi, vse ostale borijo za obstanek:)

Naša prva članska ekipa Črnuče ACH I, ki po desetih tekmah še ne pozna poraza. pa bo svojo tekmo za zaključek leta odigrala v torek v Šoštanju.

You may also like...