Članski ekipi delata s polno paro

Že od 7. avgusta se člani naše prve in druge ekipe potijo na treningih. Črnuški odbojkarji so v minuli sezoni presegli vsa pričakovanja. Zaradi uvrstitve v prvo ligo se je za njih sezona začela nekoliko prej, kot so bili do sedaj vajeni.

Prva članska ekipa OK ČRNUČE bo večinoma obdržala zasedbo iz lanske sezone, hkrati pa so se fantom pridružili še trije mladi igralci, ki so vsi člani mladih slovenskih reprezentanc. Žiga Donik, Žiga Čopi in David Kumer, v sodelovanju z ACH Volleyem pa se v matični klub vrača tudi Stipe Jurić. Cilj ekipe je borba za modro skupino in s tem obstanek med elito. Trener ekipe ostaja Marko Brumen, kateremu bo v vlogi pomočnika asistiral Matic Brumen.

Druga članska ekipa OK ČRNUČE bo tudi letos nastopala v 2. državni ligi. Ekipa se bo še dodatno pomladila in hkrati okrepila tako z igralskim kot tudi s strokovnim kadrom. Če je bil še lani cilj te ekipe obstanek v 2. ligi pa smo letošnje sezono letvico dodatno dvignili in cilj ekipe je uvrstitev med prvo polovico sodelujočih. Trener druge članske ekipe je Tihomir Polgar, pri vodenju ekipe pa mu bo pomagala Marina Crnjac.

Fantje zagnano trenirajo, saj se zavedajo, da bo brez trdega dela težko doseči zastavljene cilje. V smislu razvoja posameznikov pa prav gotovo ostaja največja želja kluba, da bomo kar največ naših fantov v prihodnosti lahko gledali na najvišjih mednarodnih klubskih tekmovanjih in v državni reprezentanci Slovenije.

You may also like...