Z zmago potrjena prva liga

V 4. krogu zelene skupine 1. DOL so Črnuče v Športni dvorani Planina v Kranju premagale ekipo Triglava s 3:2 (21, -19, -22, 24, 15). Črnučani so nastopili močno oslabljeni, saj so zaradi bolezni in poškodb manjkali David Kumer, Martin Valenčič in Stipe Jurić. Slednji je sicer bil na klopi, vendar fantom ni mogel pomagati.

Tudi domačini niso zaigrali v popolni zasedbi (med drugim je manjkal reprezentančni libero Toman), vendar se zmagi ne gleda v zobe. Z dvema osvojenima točkama so Črnučani tudi teoretično potrdili nastopanje v prvi ligi, na lestvici pa so se po točkah izenačili z gostitelji.

Ni kaj. Prva liga v naslednji sezoni se bo igrala! In to ne v Tivoliju, ampak v novi športni dvorani v Črnučah. In zato lahko našim fantom in obema trenerjema le iskreno čestitamo!

Športna dvorana Planina, 24. marec 2018, 4. krog zelene skupine 1. DOL, 100 gledalcev, sodnika: Valentar (Prevalje) in Juraja (Prevalje).

Triglav Kranj: Bošnjak, Tučen 4, Bežek (L), Kos 17, Beravs 1, Bregant 20, Mali 17, Jenko, Maček 12, Kök 1. Trener: Sašo Rop.

Črnuče: Mihelčič, Hafner 4, Čopi 6, Ponikvar 12, Tepić 11, Jurić, Donik 19, Slovnik 14, Uršič 12, Kumer Ž.(L). Trener: Marko Brumen.

You may also like...