Poraz naše druge ekipe proti lanskim prvoligašem

V 3. krogu 2. DOL za moške sta se srečala Črnuče ACH in GEN-I Volley iz Prvačine, ekipa s popolnim izkupičkom iz prvih dveh krogov. Gostje so z zmago brez izgubljenega niza podaljšali serijo zmag.

2. DOL, MOŠKI: Črnuče ACH – GEN-I Volley 0:3 (16, 22, 27), Dvorana Črnuče, gledalcev 30, sodnika Ervin Strmčnik (Velenje), Ivan Zdolšek (Polzela)

Črnuče ACH: Murkovič, Kukuljan, Kikelj (L) Babnik, Strajnar, Rutar, Pikl (L), Hribar, Verdinek, Rojc, Mali, Trobiš (C), Sešek, Resman. Trener: Aleš Centa.

GEN-I Volley: Filiputti D., Gregorič (L), Toroš, Rodman, Godnič, Krašna, Križanič, Paliska (C), Filiputti M., Markič, Mozetič, Plesec . Trener: Matjaž Stanič.

ZAČETNA POSTAVA
– Črnuče: Resman, Sešek, Kukuljan, Strajnar, Rutar, Trobiš (C), Kikelj (L)
– GEN-I Volley: Markič, Paliska (C), Križanič ,Godnič, Plesec, Filiputti D., Gregorič (L)

V prvem nizu so po izenačenem začetku na 5:5 gostje dosegli kar 7 zaporednih točk. Domači trener Centa je reagiral z timeoutoma in potem še z dvojno menjavo. Seška in Rutarja sta zamenjala Hribar in Murkovič, vendar se razlika ni zmanjšala. Gostje so zanesljivo pripeljali niz do konca s 16:25.

V drugem nizu je kazalo podobno, le da so domači držali korak z gosti, ki so še lani igrali v prvi ligi, do 10:10. Od takrat naprej so Primorci vodili, toda domači so jih skoraj ujeli na 22:23. Gostujoči trener je opravil uspešno menjavo, Filiputtija je zamenjal Krašna in GEN-I Volley je dosegel manjkajoči dve točki in niz dobil na 22.

V tretjem nizu so imeli Črnučani še največ možnosti. Razigral se je kapetan Trobiš, ki je za seboj potegnil vso ekipo. Z nekaj uspešnimi napadi sta se izkazala Sešek in Resman, v prvem delu pa smo videli tudi redko serijo štirih zaporednih blokov domačih fantov. V nadaljevanju sta se ekipi ves čas menjavali v vodstvu. Prvo zaključno žogo so zapravili gostje, drugo domači, tretjo gostje, četrto pa so gostje izkoristili in se razveselili zmage.

You may also like...