Starejši dečki brezhibno na Koroškem

Včeraj se je ekipa starejših dečkov A že zgodaj zjutraj odpravila na turnir na Ravne na Koroškem. V prvi tekmi so se pomerili z domačini. Po nekoliko zaspanem začetku, ko je bil do 11:10 rezultat precej izenačen, so fantje začeli dobro servirati in hitro pripeljali niz do konca. Podobno je bilo v drugem nizu, kjer pa smo vodili od začetka do konca.

Pred začetkom druge tekme proti ekipi iz Pomurja je kazalo, da bo šlo na tesno. Fantje iz Pomurja so namreč zelo visoki in po prvih dveh zabitih žogah njihovega največjega igralca, smo mislili, da bo težka. No, že naslednji napad pa je Jurij zadeve postavil na pravo mesto, saj je z blokom zaprl napad po paraleli. Od tukaj naprej pa zmaga ni bila vprašljiva.

Danes so fantje v vseh elementih pokazali izjemno igro. Servis je bil odličen, prav tako sprejem, podaje in napad. Tudi v polju smo ujeli nekaj težkih žog. Precejšen napredek od zadnjega turnirja. Seveda nam je močno koristila tudi podpora s tribun. Hvala staršem za pozitivno vzdušje, prevoz in pico, ki je bila odlična.

Gremo dalje…

1.B liga – 4. krog – OŠ Koroški jeklarji, Ravne na Koroškem

FužinarSijMetalRavne : Črnuče 0:2 (20:25, 6:25)
Črnuče : Panvita-Pomgrad 2:0 (25:10, 25:18)

Zapisal: Jani Malovič

You may also like...