Črnuški mladinci ne popuščajo

Danes so mladinci v domači dvorani odigrali 3. krog državnega prvenstva v 1B ligi. Naša prva ekipa po šestih tekmah še naprej ostaja neporažena, dobro pa gre tudi fantom druge ekipe, ki so vknjižili četrto zmago. Brez dvoma pa je bil danes v ospredju dvoboj med obema domačima ekipama.

Motivirani fantje druge ekipe so v prvem nizu izkoristili številne napake na servisu nasprotnika in vodili skoraj celoten prvi niz. Nato je sledila napeta končnica, v kateri so fantje prve ekipe imeli prvo zaključno žogo. Sledil je preobrat in možnost osvojitve niza se je ponudila tudi drugi ekipi. Na koncu pa so se zmage vendarle veselili Črnučani, ki v svojem imenu nosijo št. 1. Slednji so v drugem nizu zaigrali še precej bolje in tekmo zanesljivo dobili.

V drugi tekmi turnirja se je naša druga mladinska ekipa pomerila s Hočami. Gostje so igrali nekoliko oslabljeni, kar je bila voda na mlin domačih, ki jim je po porazu v prvi tekmi, nekoliko padla zbranost. V izenačeni, ne preveč kvalitetni tekmi, sta razliko v korist domačih z nekaj učinkovitimi potezami naredila Nik Jerič in Val Stojan. Slednji je odigral svojo poslovilno tekmo, vsi pa upamo, da si bo Val vendarle premislil in nadaljeval svojo športno pot. V nasprotnem primeru pa mu želimo veliko sreče in veselja na svoji življenjski poti.

Na tretji tekmi turnirja fantje iz naše prve ekipe niso imeli težav in so tekmo zanesljivo dobili. Priložnost za igro so dobili vsi igralci in nekateri mlajši so jo dobro izkoristili.

Naša prva mladinska ekipa trenutno zaseda prvo mesto v 1B ligi. Če se bodo na tem mestu obdržali, se bodo uvrstili direktno v polfinale, med osem najboljših mladinskih ekip v Sloveniji.

GREMO ČRNUČE!!!

Rezultati današnjega turnirja v Črnučah:

Črnuče ACH I : Črnuče ACH II 2:0 (28:26, 25:15)
Črnuče ACH II : Hoče 2:1 (25:20, 18:25, 15:11)
Hoče : Črnuče ACH I 0:2 (12:25, 22:25)

You may also like...