Jutri se začenja zares!

Jutri se začenja tekmovanje v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Na najvišji rang tekmovanj moške odbojke se po letu dni premora vračajo tudi Črnučani. Naše fante si lahko ogledate v predstavitvi. Letos bomo lahko vse tekme spremljali v spletnih prenosih, za katere bo poskrbel pogodbeni izvajalec OZS Genius Sports, tako kot lani pa bo ves čas na voljo tudi sprotni rezultat (livescore). Povezavi na video in livescore bosta vedno objavljeni na naslovnici naše spletne strani (levo zgoraj).

Kot zaenkrat kaže, bo obisk domačih tekem v dvorani Maksa Pečarja možen  v skladu z veljavnimi odloki (pogoj PCT, razen za mlajše od 15 let; obvezna uporaba mask, razen za mlajše od 6 let, število gledalcev ni omejeno).

V soboto 2. 10. 2021 bo torej naša prva ekipa pod vodstvom Jurija Žavbija ob 18. uri v Kranju odigrala prvenec proti domači ekipi HišaNaKolesih Triglav, za katero bo letos kot posojeni igralec ACH Volleyja zaigral tudi naš “še vedno Črnučan” Žiga Kumer.

Kot veste, je tudi črnuška ekipa letos okrepljena z dvema mladima, pa vendar že izkušenima igralcema iz ACH Volleya, Črtomirjem Bošnjakom in Primožem Mejalom. Kljub mladosti – kot ponavadi bomo v povprečju najmlajša ekipa 1A.DOL – smo prepričani, da so fantje dobro trenirali in da bodo jutri pustili dober prvi vtis.

Vabljeni v Kranj ali pred zaslone! Dajmo Črnuče!!

You may also like...