Zaspan začetek in živahno nadaljevanje

Fantje male odbojke so danes igrali turnir v Stranjah pri Kamniku. V prvi tekmi proti domači ekipi so začeli nekoliko v krču in prestrašeno. Ko so se končno otresli bremena, se je dvignil tudi nivo igre. Toda prednost domačih je bila že prevelika, da bi jo lahko ujeli. V drugem setu je druga postava začela zelo vzpodbudno, žal pa so jim v nadaljevanju pošle moči in domači odbojkarji so se veselili zaslužene zmage.

V drugi tekmi proti favorizirani ekipi iz Žužemberka pa so zmajčki pokazali povsem drug obraz. Lepe obrambe in raznovrstna igra v napadu s pravimi udarci. To je bila odlika borbenih zmajčkov, ki so držali korak z nasprotniki vse do 21. točke. Potem pa jim je nekoliko padla koncentracija in Dolenjci so se veselili zmage v prvem setu. V drugem setu se je izkazala druga postava. S sproščeno igro so uveljavili svojo premoč in se veselili zmage. V zadnjem, odločilnem setu smo na začetku videli enakovreden dvoboj, vendar pa so na koncu odbojkarji Žužemberka le unovčili svoje adute in tekmo dobili.

Ne glede na to, da so zmajčki obe tekmi izgubili, smo lahko s prikazanim na igrišču, deloma v prvi, predvsem pa na drugi tekmi, zadovoljni. Viden je napredek na vseh področjih zato se že veselimo novih izzivov.

Calcit Volley : ACH Zmajčki I 2:0 (25:17, 25:13)
ACH Zmajčki I : KEKOOprema Žužemberk 1:2 (21:25, 25:11, 16:25)

You may also like...