Prvi ljubljanski festival športa

Minuli teden, 8. in 9. septembra 2023, je v parku Tivoli potekal prvi ljubljanski festival športa, kjer ste lahko preizkusili različne športne aktivnosti in se nato okrepčali ob dobri kulinarični ponudbi festivala. OK Črnuče – Odbojkarska šola ACH Zmajček je 8. septembra v okviru dogodka gostila otroke iz ljubljanskih osnovnih šol. Otroci so se preizkusili v mini odbojkarskih izzivih in na ta način spoznali odbojko.

Petkove aktivnosti so se nadaljevale na sproščenem sobotnem turnirju, organiziranem za mlajše selekcije. Najboljšim ekipam turnirja čestitamo, vsem ostalim pa želimo uspešno in vztrajno športno pot še naprej. Po zaključku turnirja so se vsi obiskovalci festivala, ob pomoči naše ekipe na igrišču, lahko preizkusili v odbojkarskih prvinah. Festival se je zaključil v večernih urah na zabaven način, s koncertom Magnifica.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, sodelujočim, organizatorjem ter Mestni občini Ljubljana. OK Črnuče – Odbojkarska šola ACH Zmajček bo z veseljem še naprej del te zgodbe.

Več informacij: spletna stran festivala.

You may also like...