Mladi Črnučani si nabirajo izkušnje

1B.DOL, 2. krog, 14.10.2023, dvorana Maksa Pečarja Ljubljana, gledalcev 50

OK Sava : KEKOOprema Žužemberk 0:3 (18:25, 15:25, 17:25)

OK Sava: Pečnik 4, Ritmanič (C) 10, Pigarev, Šišakovič 12, Verbič 2, Opeka Krese, Lačen, Drobež 1, Porobič, Mihelčič, Belavič Pučnik (L), Gradišek (L). Trener: Jaka Bevc

KEKOOprema Žužemberk: Pograjc, Petković 10, Strajnar 3, Tomšič, Travnik 16, Koncilja (C) 10, Strah Tratar 3, Urbančič, Vidmar 7, Suhadolnik (L). Trener: Tom Pečar

Uvodni niz so bolje pričeli gostje, ki so povedli z 1:4. Domača ekipa se je hitro zbrala in ujela gostujočo ekipo ter rezultat privedla do 5:5. Ekipi sta nadaljevali relativno enakomerno do rezultata 10:13, ko je gostujoča ekipa nanizala štiri zaporedne točke. Sledil je ‘timeout’. Gostje pa so si priigrali vodstvo, ki so ga ohranili do konca niza.

V drugem nizu so sprva stoplili v vodstvo fantje iz domače ekipe. Gostje so v prvi tretjini niza prevzeli vodstvo z nizom štirih zaporednih točk. Fantje iz Žužemberka so se v tem nizu razigrali in hitro prišli do druge zmage.

Tretji niz se je odvijal podobno kot prvi in drugi. Gostje so v tem nizu zabeležili pet zmagovalnih blokov – en blok Strajnarja, en blok Koncilje in trije bloki Vidmarja. Ekipa KEKOOprema Žužemberk si je s pridobljenim tretjim nizom priigrala tudi zmago.

You may also like...