Tri ekipe naših starejših dečkov na DP na mivki

Na prvem letošnjem turnirju za DP, ki se je v soboto 2.7.2011 odvijal v Preddvoru pri Kranju za mlajše kategorije v odbojki na mivki (letnik 1996 in mlajši), je nastopilo 18 ekip. Med njimi smo imeli tudi Črnučani 3 ekipe.

Jaka & Primož

Naša najboljša (Primož Trobiš/Jaka Pikl) sta po zelo kvalitetnih igrah končala tik pod vrhom. Kljub temu da sta se borila za finale in imela tudi 2 zaključni žogi za uvrstitev vanj, jima to žal po spletu okoliščin ni uspelo. Zaradi velikega razočaranja po polfinalnem porazu se na tekmi za 3. mesto nista mogla več zbrati in sta tako pristala na nehvaležnem 4. mestu.

Nejc & Gašper

Drugi par (Nejc Popit/Gašper Plahutnik), je po uvodnem hudem porazu, začel igrati tako kot je potrebno. Gladko sta dobila naslednja dva dvoboja in se uvrstila med najboljših osem ekip. Nato pa sta izgubila proti zelo dobrima Kanalcema, katera sta v boju za 3. mesto premagala Primoža in Jako. Nejc in Gašper sta na koncu zasedla zelo dobro 7. mesto v državi.

Aljaž & Jure

Od naše najmanj izkušene ekipe (Aljaž Marolt/Jure Pelhan), ni bilo pričakovati velikega rezultata, fanta sta si predvsem nabirala odbojkarskih izkušenj. Na njunem prvem dvoboju, ju je bolj kot nasprotnika, premagala trema in sta tako precej gladko izgubila. V svojem drugem nastopu pa sta pokazala precej več borbenosti in odbojkarskega znanja in celo dobila prvi set. Več žal v tistem trenutku nista bila sposobna prikazati, tako da sta po naslednjih dveh izgubljenih nizih osvojila končno 13. mesto na turnirju.

Čestitke vsem našim ekipam za dosežena mesta in prikazano igro.

Še posebne čestitke Jaki in Primožu za super rezultat, kakor kaže pa nam v letošnji sezoni medalje niso usojene.

You may also like...