Starejši dečki v skupini B ostajajo neporaženi

V soboto, 12.10.2014 so starejši dečki odigrali drugi kvalifikacijski turnir državnega prvenstva Slovenije. V skupini B še ne poznajo poraza. Kljub ne preveč prepričljivi predstavi so premagali ekipo Ljubljana Volley, v drugi tekmi pa še domačine iz Škofje Loke. Tako po štirih krogih ostajajo neporaženi brez izgubljenega niza.

Črnuška ekipa je prvo tekmo proti ekipi Ljubljana Volley začela v krču in z veliko napakami pri začetnem udarcu, vendar kljub temu zabeležila zmago z 2:0. Ritem igre in predvsem gibanje igralcev v polju je bilo slabo, kot da bi fantje prvič nastopali na uradni tekmi. Očitna je bila neuigranost posameznikov in posledično ekipe, o imenih pa na tem mestu ne bi govorili, saj celotno ekipo čaka še ogromno dela in treningov, na katerih trener Premelč pričakuje predvsem boljšo kontrolo žoge in natančnost pri sprejemu servisa ter posledično boljšo organizacijo napada pri podarjenih žogah nasprotnika (kontra), kjer bi morali naši igralci odigrati bistveno bolje.

Izboljšati bo potrebno tudi tehnično znanje celotne ekipe, predvsem pa si želimo, da bodo igralci ekipe Črnuče ACH 1 redno in v čim večjem številu prisotni na treningih, pa čeprav to pomeni, da bodo kakšen trening opravili tudi v soboto dopoldne.

Druga tekma proti Lubniku naj bi bila sicer lažja, vendar so se morali Črnučani za zmago zelo potruditi. Igra nikakor ni stekla, a kot že rečeno, na tekmah težko popravljaš napake, če odbojkarskega znanja ne utrdiš na treningih.

Vsemu navkljub je tudi zadnja tekma na turnirju v Škofji Loki pripadla našim fantom, z novo zmago 2:0 pa so Črnučani zanesljivo na vrhu lestvice B.

Tokrat so na turnirju nastopili: Nejc J., Nejc P., Leon M., Luka M., Urh R., Tjaž Š., Maks S. in Enej R.

Hvala vsem staršem in ostalim privržencem za navijanje in za pomoč pri prevozu na turnir! Naslednji turnir bo na sporedu v nedeljo, 9.11.2014, na OŠ Hinka Smrekarja v Ljubljani. Igramo dve tekmi in sicer proti ekipi Ljubljana Volley in Žirovnici. Zbor ekipe na dan turnirja je ob 12:15.

You may also like...