V Kranju boljša predstava starejših dečkov B

V nedeljo, 9.11.2014, je v ŠD Planina v Kranju potekal kvalifikacijski turnir skupine C v kategoriji starejših dečkov. Poleg naše ekipe Črnuče ACH II, so na turnirju nastopile še ekipe Astec Triglav, Go Volley in Salonit Anhovo. Naši Zmajčki so se solidno upirali boljšim nasprotnikom…

Z mlajšo ekipo starejših dečkov smo nadaljevali kvalifikacije državnega prvenstva v skupini C.

S pomočjo staršev smo se odpeljali do Kranja (hvala vsem staršem, ki ste se ponudili za pomoč pri prevozu).
Na turnirju sta nas čakali dve težki tekmi, saj se bosta oba naša nasprotnika borila za zmago v skupini in napredovanje v A ligo.

Prvo tekmo proti ekipi GO Volley smo začeli preplašeno in temu je sledil tudi porazen rezultat v prvem nizu. V drugem nizu so fantje zaigrali bolj pogumno in bolj preudarno v napadu in do konca seta so držali priključek s starejšimi in večjimi nasprotniki.

S tako igro so nadaljevali tudi v drugi tekmi proti gostiteljem turnirja, kjer pa se je prav tako na koncu izkazala rahla premoč bolj izkušene ekipe. Ves čas smo z večjim številom menjav skrbeli za motiviranost in raznolikost naše igre, tako da je igralo vsaj del seta vseh 12 igralcev. Po končanem turnirju smo zaključili dan v piceriji Žiga Žaga, kjer je vsak od fantov dobil zasluženo polovico pice.

avtor: Matjaž Brajer, ŠD FITT Črnuče

You may also like...