Zmaga nad mestnim rivalom

V soboto, 31.1.2015, so igralci druge članske ekipe Črnuč igrali mestni derbi proti ekipi Ljubljana Volley. Na njunem prvem srečanju smo bili priča napeti in izenačeni tekmi, ki se je končala v prid Črnučanom z rezultatom 3:2.

Tudi tokrat je bilo za pričakovati izenačeno in nervozno tekmo, ki jo pričarajo mestni derbiji, na koncu pa se je izkazalo, da temu le ni bilo tako. Gostje so na Gimnazijo Bežigrad prišli nekoliko oslabljeni, kar se je odražalo tudi na njihovi igri. Očitno je ekipa Ljubljana Volleya v manjši krizi, saj je to že njihov drugi zaporedni poraz oba pa sta prišla proti ekipam, ki so na lestvici zaostajal za njimi.

Kakorkoli že, Črnučani so izkoristili vse hibe nasprotnika. Tokrat so suvereno odigrali celotno srečanje. V vseh treh nizih so igralci Črnuč držali servis in sprejem servisa na visokem nivoju, to pa jim je omogočalo tudi učinkovito igro tako v napadu kot v obrambi. Trener Črnuč tokrat ni imel potrebe po veliko menjavah, saj je začetna šestorka dobro odigrala celotno srečanje.

Z drugo zmago v drugem delu so se Črnučani preselili na sredino lestvice, kjer so ekipe po točkah zelo izenačene in do konca tekmovanja lahko pričakujemo še pestro skakanje po lestvici.

You may also like...