Poraz v Novi Gorici

Odbojkarji GEN-I Volleyja so v 13. krogu 1. DOL premagali naše fante z rezultatom 3:0 (22, 18, 28).

Športna dvorana Nova Gorica; gledalcev: 100; sodnika: Atanasov, Klinar

GEN-I Volley: Filiputti (7), Nanut (4), Godnič (4), Krašna, Paliska (10), Kristančič, Marc(L), Marušič, Perović (13), Komel (18). Trener: Dačović Rade

Črnuče: Mihelčič (1), Hafner (4), Čopi (3), Ponikvar (2), Tepič (5), Kumer (L), Jurič (5), Donik (1), Kumer (12), Slovnik (5), Uršič, Valenčič (6). Trener: Brumen Marko

Naši fantje so izpustili priložnost, da bi se z današnjo zmago ponovno vmešali v boj za modro skupino. Brez poškodovanega Žige Donika, ki je sicer bil v postavi, so bili zelo neprepričljivi v napadu. Kljub temu so imeli v prvem nizu vse niti igre v svojih rokah. Do vodstva 18:21 je kazalo, da bodo Črnučani kljub težavam, vseeno pretrd oreh za domače. Potem pa so domala brez odpora prepustili prvi niz domačinom. Neprepričljivo igro so prenesli tudi v drugi niz, katere rezultat je bil zanesljiv poraz.

Nekaj več življenja so naši fantje prikazali v tretjem nizu, kjer sta svojo priložnost dobro unovčila mlada Mihelčič in Valenčič. Žal pa so Črnučani v končnici zapravili kar 4 zaključne žoge. Izkušeni domači igralci so se izvlekli iz nezavidljivega položaja in se na koncu zasluženo veselili zmage s 3:0.

V naslednjem krogu bodo Črnučani gostili ekipo Calcit Volley. To bo brez dvoma veliko trši zalogaj. Vendar so naši fantje že večkrat letos dokazali, da znajo dobro igrati odbojko, zato v naslednji dvoboj nikakor ne bodo šli z belo zastavo. Skupaj z zvestimi navijači nam morda znova pripravijo prijetno presenečenje.

You may also like...