Zmajčki U-14 na turnirju odbojke na mivki

Začela so se tekmovanja na mivki. V nedeljo 9. junija so se Val, Nace, Jaka in Mihael udeležili letošnjega prvega kvalifikacijskega turnirja v kategoriji U-14. Turnir je potekal na igriščih Pod Skalco v Kamniku.

Na turnir je se prijavilo 5 moških parov, en par je bil domač iz Kamnika, dva iz Brezovice in naša dva para. Zaradi majhnega števila ekipe se je organizator odločil za sistem tekmovanja vsak z vsakim. To je pomenilo, da je vsaka ekipa odigrala štiri tekme. Pogoji za igro so bili pravi poletni, sonce in vročina. Igralce pa sta nekoliko hladila skalnati hrib na eni ter Kamniška Bistrica na drugi strani.

Črnuška para sta na koncu osvojila 3. (Val & Nace) in 4. mesto (Jaka & Mihael). Obe ekipi sta zabeležili po eno zmago. Kljub temu, da so se druge tekme končale v prid nasprotnikov, pa so bili prav v vseh tekmah naši fantje povsem enakovredni tekmeci in večina se jih je končala šele po treh nizih. Glede na to, da so fantje pred turnirjem izvedli le dva konkretna treninga na mivki, jim lahko za prikazane igre čestitamo in lahko pričakujemo, da se bodo na naslednjem turnirju odrezali še bolje.

Naslednji kvalifikacijski in tudi zadnji turnir za U-14 pred DP bo potekal 7. julija v Škofji Loki.

Vsem štirim fantom pa še enkrat čestitamo za prikazano igro!

You may also like...