Kadeti na turnirju Spring Cup 2018

V Kranju je potekal močan mednarodni turnir, kjer so ob najboljših slovenskih ekipah nastopale še ekipe iz Srbije in Avstrije.

Zaradi dopustov in drugih razlogov smo napraskali našo ekipo kar iz štirih različnih selekcij (kadeti A, kadeti B, STDE A, STDE B). Posledično so bile tudi njihove ambicije manjše. Fantje so se sicer kar dobro ujeli med seboj. Za končni rezultat (12. mesto) ekipi ravno ne moremo čestitati. Lahko pa jim čestitamo za obdobja odlične igre, borbenost, trmo in nepopustljivost.

Prvič se je v vlogi organizatorja (edinega) igre preizkusil Leon, ki je svojo vlogo opravil, glede na to, da je prvič, zelo dobro. Jaka in Bor sta bila motorja ekipe v napadu, občasno pa so se jima pridružili še Nik, Rok in Benjamin. Domen je odlično odigral svojo vlogo v obrambi, Jure in Tevž pa sta poizkušala, kar najbolje izkoristiti svoje priložnosti. Leon je polovico zadnje tekme igral z zvitim gležnjem, o odhodu na klop pa ni hotel ničesar slišati. Glede na videno si na koncu fantje vsekakor zaslužijo pohvalo.

Rezultate najdete na strani OK Triglav.

You may also like...