Za zaključek sezone: zmaga v Novem mestu

V zadnjem krogu zelene skupine 1. DOL, so Črnučani v dvorani Marof v Novem mestu, po maratonskem dvoboju, ugnali domačine s 3:2 (-26, -22, 21, 22, 9). To je bila peta zaporedna zmaga naših fantov, za kar si zaslužijo vse čestitke!

Na koncu so bili s tesnim porazom in osvojeno točko zadovoljni tudi domačini. Ti so se skozi šivankino uho prebili v dodatne kvalifikacije, saj njihovim tekmecem, ekipi GEN-I, ni uspelo premagati Triglava. Gorenjci so tako za točko prehiteli naše fante, ki so zasedli končno 8. mesto, iz prve lige pa so izpadli Primorci.

Za nami je uspešna sezona, kjer so naši fantje enakovredno igrali domala proti vsem najboljšim ekipam v Sloveniji. Obstanek v prvi ligi so si zagotovili že tri kroge pred koncem in tako sproščeno dočakali konec sezone. Izkazali so se tudi nekateri mlajši igralci, tako da se za prihodnost ekipe ni bati. Prihodnjo sezono jih bomo lahko gledali v novi športni dvorani v Črnučah.

Črnuče: Kodrič 5, Mihelčič 2, Hafner 5, Čopi 7, Ponikvar 19, Tepić 4, Kumer Ž. 11, Jurić 6, Kumer D. 3, Slovnik 7, Uršič 6, Donik (L); trener: Marko Brumen

Krka: Erpič G. 6, Vrhovšek 13, Kosmina 20, Erpič U., Kafol 1, Pucelj 2, Bregar 12, Lindič 1, Klobčar, Renko 1, Turk 16, Dimič, Ožbalt (L), Borin (L), Trener: Jože Časar

Končna lestvica zelene skupine:

1. Triglav Kranj 32
2. Črnuče 31
3. Krka 16
4. GEN-I 15

You may also like...