Točke odšle na Koroško

Črnuče ACH : Fužinar SijMetalRavne 1:3 (14:25,23:25,25:23,18:25)

Športna dvorana Črnuče, 10. november 2018. Sodnika: Matjaž Hafnar, Andrija Brčinovič, Obiskovalcev: 40

Črnuče ACH: Murkovič, Kukuljan, Strajnar Rutar, Hribar, Mivšek, Rojc, Mali, Trobiš, Resman, Sešek, Kikelj (L), Pikl (L), trener Aleš Centa

Fužinar SijMetal, Ravne: Lednik, Šavc, Mandl, Adam, Primik, Levar, Tisovnik Enci, Vučetić, Ramšak, Podričnik, Golob (L), Ranc (L), trener Bogdan Veličković

Gostje so tekmo začeli v postavi: Lednik, Šavc, Mandl, Levar, Primik, Tisovnik Enci
Začetna postava Črnuč: Kukuljan, Strajnar, Rutar, Trobiš, Resman, Sešek

Gostje iz Koroške so tekmo začeli veliko bolje in hitro povedli. Igra domačih je bila medla in polna napak, tako da se je prvi niz hitro končal. V drugem nizu sta Resmana in Seška zamenjala Hribar in Mivšek. Sčasoma so domači ujeli ritem, izvedli nekaj lepih obramb in napadov in niz pripeljali do tesne končnice. Rezultat je bil poravnan še na 23. točki. Potem pa je našim fantom zmanjkalo nekaj poguma in zbranosti in tako so tudi drugi niz dobili gostje.

Poraz v drugem nizu Črnučanom ni vzel volje do igre. V tretjem nizu so zaigrali še nekoliko bolje in bili ves čas v rahli prednosti. Trener gostov je z menjavami poizkušal ustaviti nalet domačih. Domača klop je tudi odgovorila z nekaj taktičnimi menjavami, ko sta v igro za nekaj časa vstopila Murkovič in Sešek. Ponovno smo videli napeto končnico, v kateri pa so bili naši fantje tisti, ki so se veselili zmage.

Očitno pa so naši fantje za zmago v tretjem nizu porabili preveč moči, saj so v četrtem ponovno prevladovali gostje, ki so se tako zasluženo veseli zmage z 1:3.

You may also like...