Črnučani niso uspeli odščipniti niza ACH Volleyju

1A.DOL – 18. krog – 11. marec 2022, dvorana Maksa Pečarja, sodnika Kramar Franci in Perčič Dejan, gledalcev 100

Črnuče : ACH Volley 0:3 (20:25, 23:25, 23:25)

Črnuče: Mihelčič, Prevorčnik, Vilar, Gornik 9, Tepič 6, Bošnjak 14, Sešek 5, Slovnik (C) 1, Jančič 5, Mejal 1, Verdinek (L), Karadža Pevc (L). Trener: Jurij Žavbi

ACH Volley: Pernuš 1, Šket 13, Rutar 2, Mašulović 9, Okroglič 15, Gjorgiev, Pokeršnik, Videčnik, Kök 5, Kovačič (L). Trener: Mladen Kašić

Mestni dvoboj (zaostala tekma 18. kroga) ni odločal o ničemer. Čeprav je ACH Volley tokrat več minutaže namenil igralcev, ki sicer manj igrajo, je bila tekma zavzeta in domači so v drugem in tretjem nizu ogrožali zmago favoriziranih gostov. Nocoj je Črnučanom zmanjkalo nekaj sreče v končnicah drugega in tretjega niza, da bi lahko osvojili en niz.

Črnuški navijači so se tokrat zbrali v lepem številu in glasno bodrili mlado domačo ekipo, pri katerih je treba tokrat izpostaviti nekaj lepih potez korektorja Jančiča in blokerja Tepiča, ki sicer v sezoni nista veliko igrala.

Pri gostih iz Tivolija je bil tokrat najučinkovitejši Okroglič s 15 točkami, pri Črnučanih pa Bošnjak s 14, ki je sicer, tako kot podajalec Mejal, posojen igralec ACH Volleyja. ACH Volley tako ostaja neporažen v prvenstvu, Črnučani pa ohranjajo 6. mesto, na katerem bodo tudi zaključili redni del prvenstva.

Statistika tekme je na strani OZS.

You may also like...