Vse dobro v novem športu, Aljaž!

Ta teden naša prva članska ekipa začenja priprave za sezono 2022/23. Prvi del priprav bo potekal le v fitnesu ter na stadionu, naslednji teden pa se že selimo v dvorano. Ob tej priložnosti pa bi radi obvestili vse naše navijače, da tokrat z nami ne bo našega dolgoletnega igralca Aljaža Gornika.

Aljaž se je po končani lanski sezoni odločil, da je njegova želja preizkusiti se v košarki prevelika, ter bo tako v naslednji sezoni igral košarko za KK Opikar EVMA Logatec.

Aljaž je bila dolga leta standardni član prve črnuške ekipe. Na fotografijah nekdanjih ekip ga najdemo vsako leto od sezone 2015/16 naprej. V sezoni 2016/17 je bil član zmagovite mladinske generacije 1998, ki je v Črnuče po več desetletjih prinesla zlato medaljo.

Aljaž, hvala ti za vse kar si naredil za naš klub. Vsi trenerji in navijači bodo pogrešali tvoje atraktivne bloke, definitivno pa bodo tvoji soigralci najbolj pogrešali tvojo sproščenost ter nasmejanost v garderobi. Želimo ti veliko uspeha na tvoji košarkarski poti, ter verjamemo, da boš tudi tam strah nasprotne ekipe.? Se vidimo na tekmah.

You may also like...