Po dveh gostovanjih s štirimi točkami

V 2. krogu zelene skupine 1.DOL so Črnučani gostovali v Šoštanju.

Šoštanj Topolšica : Črnuče 3:2 (20, -24, -19, 22, 10)
Dvorana ŠD Šoštanj, gledalcev 150, sodnika Pevc Anton, Mesarič Franc.

Šoštanj Topolšica: Javornik 3, Robida 14, Port 3, Boženk 17, Planinc 21, Pavič 6 (C), Mejal 1, Šoštarič, Uršič 4, Koren, Menih in Plankelj (oba libero). Trener: Rade Dačović.

Črnuče: Trobiš 14, Mihelčič, Hodžič-Šlejkovec 1, Čopi 6, Gornik, Tepič 4, Jurič 1, Marovt 3, Rutar 18, Slovnik, Valenčič 27, Kumer in Slobodnjak (oba libero). Trener: Brumen Marko; Pomočnik trenerja: Brumen Matic.

Z drugega zaporednega gostovanja smo tokrat domov prinesli točko, nekaj časa pa je kazalo celo bolje. Žal je morala naša ekipa odigrati brez rahlo poškodovanega (hrbet) kapetana Slovnika, ki ga je dobro nadomestil  sprejemalec Trobiš. Ekipi sta v zaporedju nizov v sicer ogorčenem boju kazali različne obraze. Naša dva niza sta bila drugi in tretji, domačini pa so prevladovali v prvem in četrtem. Črnučani so bili boljši v bloku, domačini pa v polju. Sprejem domačih je bil 72-odstoten, naš pa 64-odstoten. Domači so zgrešili 11 servisov, Črnučani pa 20.

V zeleni skupini sledijo 3 domače tekme, od katerih bo najprej na sporedu izjemno pomemben dvoboj z neposrednim tekmecem na lestvici, ekipo Hoč, ki bo 30. marca ob 19.30. Zabeležite si ta termin na koledarju!

Statistika PDF

You may also like...