Prva tekma naše druge ekipe po dolgem času

V osmini finala pokalnega tekmovanja je naša druga ekipa zaigrala prvikrat po dolgem premoru. Gostovali so pri najboljšem moštvu prvega dela slovenskega državnega prvenstva, Merkurju Mariboru. Zato seveda kakih čudežev ni bilo pričakovati. Vseeno pa je treba povedati, da so naši v vseh treh nizih dobili prvo točko in tako niz odprli z vodstvom :))

Naši fantje so se častno borili in nudili nekaj odpora favoritom, ki sicer niso nastopili z vsemi najboljšimi. So pa Črnučanom nasproti vseeno stali tudi Ikhbayri, Planinšič, Detela, Mulec, največ točk pa sta dosegla Košenina, tokrat v vlogi sprejemalca in Kisiliuk.

Trener Samo Belavič Pučnik je priložnost za igro ponudil vsem. Prvi niz so odigrali Hribar, Rojc, Felkar, Šenk, Elikan, Zajc in Pikl kot libero. Drugi niz so odigrali Jozič, Jančič, Jerovšek, Hribar, Lenič in Čučulovič kot libero. V tretjem nizu pa je bila postava kombinirana.

Naslednjo soboto pa že sledi prva tekma ponovno začete 2. DOL, v kateri se bo ekipa Črnuče II merila z bolj enakovrednimi tekmeci.

In še rezultat:

Osmina finala pokala Slovenije, 6.3. 2021, dvorana Tabor Maribor

Merkur Maribor : Črnuče II 3:0 (25:11, 25:12, 25:12)

Na Facebooku je na voljo posnetek tekme.

You may also like...